Από €17.450 το Opel Corsa GSi στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

H Opel ανακοίνωσε την τιμή του νέου Corsa GSi στην χώρα μας, όπου ξεκινάει από τα €17.450. Το σπορτίφ μοντέλο της γερμανικής εταιρίας προσφέρεται σε μοναδική έκδοσή εξοπλισμού και αποκλειστικά σε τρίθυρο αμάξωμα, ενώ κάτω από το καπό διαθέτει έναν 1.400άρη turbo κινητήρα, απόδοσης 150 ίππων και 220 Nm ροπής.

Αυτός συνδέεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων κοντών σχέσεων και για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 8,9 δευτ., ενώ επιταχύνει για το 80-120 χλμ/ώρα σε 9,9 δευτ., με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 207 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση ανακοινώνεται στα 6,3 – 6,2 λίτρα/100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 στα 147 – 143 γρ/χλμ, καθώς πληροί τις προδιαγραφές Euro 6d.

Εμφανισιακά, το τρίθυρο μικρό μοντέλο έχει μεγάλους αεραγωγούς, ανάγλυφο καπό, κυψελοειδή μάσκα, πίσω αεροτομή και μαρσπιέ. Επίσης υπάρχουν καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών με carbon εμφάνιση, χρωμιομένες λεπτομέρειες και μαύρα στοιχεία.

Μεγάλο μέρος της εξέλιξης του έχει γίνει στην πίστα του Nurburgring Nordschleife, με το Opel Corsa GSi να έχει σπορ πλαίσιο, δανεισμένο από την έκδοση OPC, φρένα με κόκκινες δαγκάνες και προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με ελαστικά 215/40.

Στο εσωτερικό υπάρχουν Recaro καθίσματα (στον πρόσθετο εξοπλισμό), σπορ δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων, αλουμινένια πεντάλ, το σύστημα infotainment Navi 4.0 IntelliLink, φιμέ πλαϊνά και πίσω τζάμια, σπορ απόληξη εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, κιτ επιδιόρθωσης ελαστικού, κάμερα οπισθοπορείας, LED φώτα ημέρας, Hill Hold, σύστημα πολυμέσων, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρα βροχής και φώτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...