Ο Fernando Alonso έκανε νέες δοκιμές με μονοθέσιο του IndyCar

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα η McLaren ανακοίνωσε ότι ο Fernando Alonso θα κάνει δοκιμές με μονοθέσιο του IndyCar, και αυτές έγιναν χθες, απ’όπου και οι δύο συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Ο 37-χρονος Ισπανός χρησιμοποίησε το μονοθέσιο του Carlos Munoz, που έτρεξε στον φετινό αγώνα Indianapolis 500. Αυτό ήταν της ομάδας του Andretti και οι δοκιμές έγιναν στην πίστα Barber Motorsports Park.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η βρετανική ομάδα σκοπεύει να συμμετάσχει επίσημα στο αμερικάνικο πρωτάθλημα από το 2019, με τον Alonso να δηλώνει:

Ήταν μια καλή μέρα, διασκεδαστική ημέρα. Μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια μονοθέσια και να δοκιμάζω τα Indycar σε μια διαδρομή δρόμου είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είμαι αρκετά τυχερός που το δοκίμασα σε βρεγμένες συνθήκες, σε ενδιάμεσες συνθήκες και σε στεγνές συνθήκες, έτσι γενικά είχα μια καλή αίσθηση σε κάθε τύπο πίστας. Ο καιρός ήταν καλός για εμάς σήμερα – λίγος άνεμος το απόγευμα αλλά γενικά ήταν μια θετική μέρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...