H Ferrrari δοκιμάζει μια FXX-K Evo για τη νέα κατηγορία Hypercars του Le Mans, η BMW συμμετέχει και αυτή στις συζητήσεις

Σχετικά άρθρα

Με τις συνομιλίες ανάμεσα στις εταιρίες και στην FIA να συνεχίζονται σχετικά με τη νέα Hypercar κατηγορία του Le Mans, ανάμεσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες που έδειξαν ενδιαφέρον για τη νέα κατηγορία είναι και η BMW.

Η BMW κέρδισε το Le Mans το 1999, με την γερμανική εταιρία να θέλει να συμμετέχει στη νέα κατηγορία με ένα αυτοκίνητο κυψελών υδρογόνου. Η Ferrari έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές στο Φιοράνο με μια ειδικά τροποποιημένη Ferrari FXX-K Evo, όπως αποκαλύπτει το video που θα δεις στη συνέχεια.

Στη νέα κατηγορία του Le Mans θα συμμετέχουν αυτοκίνητα που πρέπει να έχουν KERS στον μπροστά άξονα και υβριδικό σύστημα τετρακίνησης, να μπορούν να κάνουν έναν γύρο στο Le Mans σε 3:20 και να μην έχουν περιορισμό στην επιλογή του κινητήρα. Θα υπάρχει μονάχα περιορισμός στη κατανάλωση καυσίμου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...