Ο Mick Schumacher κουβαλά ένα βαρύ όνομα, όντας ο γιος του Michael Schumacher και θα έχει πολλά να αποδείξει εάν ποτέ βρεθεί στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Παρότι αυτό πριν μερικά χρόνια φαινόταν ουτοπικό, πλέον η πόρτα της F1 δεν είναι πολύ μακριά από την Mick, μιας και στο πρωτάθλημα της Formula 3 βρίσκεται 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή και με δύο αγώνες να απομένουν, η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν φαντάζει ως όνειρο. Το πρωτάθλημα της F3 το έχουν κατακτήσει οι Esteban Ocon, Lance Stroll και ο Lando Norris, οι οποίοι βρίσκονται στο grid της F1.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του το αφεντικό της Scuderia Ferrari, ο Maurizio Arrivabene, ερωτώμενος για το κατά πόσο η Ferrari ενδιαφέρεται για τον Mick Schumacher δήλωσε:

Τα πρόσφατα αποτελέσματά του ήταν πολύ καλά και του εύχομαι να έχει μια μεγάλη καριέρα. Αφήστε όμως τον άνθρωπο να χαρεί και να διασκεδάσει αυτό που κάνει. Επαναλαμβάνω πάντα πως οι νέοι οδηγοί θα πρέπει να είναι επικεντρωμένοι, συγκεντρωμένοι, αλλά ταυτόχρονα να διασκεδάζουν και να ωριμάζουν αργά και σταθερά. Τότε θα δούμε το μέλλον του, αλλά πως μπορείς να πεις όχι στο Μαρανέλο σε ένα όνομα σαν και αυτό;,

Εσύ θα ήθελες να δεις κάποια στιγμή στο μέλλον τον Mick Schumacher να φορά τα κόκκινα της Scuderia;