Σπάνιο Audi Quattro προ-παραγωγής σε δημοπρασία

Σχετικά άρθρα

Ένα από τα 12 Quattro προ-παραγωγής που κατασκεύασε η Audi και ένα από τα δύο που διασώζονται σήμερα, αναζητά νέο ιδιοκτήτη, με τον οίκο Silverstone Auctions να το δημοπρατεί στις 29 του μηνός.

Είναι το πρώτο δεξιότιμονο Audi Quattro που κατασκευάστηκε, με όλα τα Quattro προ-παραγωγής να διαθέτουν τετραπλούς προβολείς, διαφορετική ανάρτηση από τα μοντέλα παραγωγής, ενώ κατασκευάστηκαν πάνω στην έκδοση C του πλαισίου, με τα μοντέλα παραγωγής να χρησιμοποιούν την έκδοση D του πλαισίου.

Έχει αριθμό πλαισίου 85CA901328 κατασκευάστηκε τον Ιούνιο του 1982 και έβγαλε πινακίδες την 1η Αυγούστου του 1982. Έχει διανύσει περισσότερα από 114.260 χλμ και ο σημερινός του ιδιοκτήτης το αγόρασε το 1997. Έχει αναπαλαιωθεί πρόσφατα από τους μηχανικούς της Audi και εκτιμάται πως θα πιάσει τιμή μεταξύ 55.000 – 67.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Σπύρος Πανόπουλος πουλά σκούπες και φαράσια

Το Chaos μπορεί να περιμένει μιας και ο Σπύρος Πανόπουλος έκανε γνωστό πως βγάζει στην αγορά σκούπες και φαράσια που έχει σχεδιάσει ο ίδιος. Τα...

Οι τιμές της νέας Lancia Ypsilon στην Ιταλία

Η Lancia ανακοίνωσε τις τιμές της νέας Ypsilon για την αγορά της Ιταλίας, ενώ ταυτόχρονα έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του μοντέλου που...