Η Mitsuoka παρουσιάζει το Rock Star, ένα MX-5 που μοιάζει με Corvette Stingray

Σχετικά άρθρα

Η ιαπωνική εταιρία Mitsuoka παρουσιάζει το Rock Star. Τι είναι αυτό; Ένα Mazda MX-5 τελευταίας γενιάς (ND) που έχει νέο σώμα που μοιάζει στην Chevrolet Corvette δεύτερης γενιάς (C2), γνωστή και ως Stingray.

Το σώμα είναι εντελώς νέο, με τις πόρτες και τους καθρέπτες να είναι τα μόνο στοιχεία που παραμένουν ίδια από το MX-5. Ο κινητήρας είναι ο 1.500αρης SKYACTIV-G απόδοσης 132 ίππων με 152 Nm ροπής. Η αυθεντική Corvette Stingray φορούσε έναν V8 5,3-λίτρων κινητήρα απόδοσης 253 και 365 ίππων.

Το Rock Star κατασκευάστηκε προκειμένου η Mitsuoka να γιορτάσει τα 50στα της γενέθλια. Θα βγει σε μόλις 200 μονάδες που θα προσφέρονται σε έξι εξωτερικά χρώματα (Los Angeles Blue, Chicago Red, New York Black, Cisco Orange, Washington White και Arizona Yellow).

Στην Ιαπωνία ξεκινά από τις 4.688.200 γιεν (36.095 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Mazda EZ-6 και Arata concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Mazda παρουσίασε τη νέα γενιά του 6. Ονομάζεται EZ-6, αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda και θα είναι διαθέσιμο...