Πριν επτά μήνες, στην έκθεση της Γενεύης η Ford παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη τη νέα Mustang Bullitt, και στην έκθεση Αυτοκίνηση, που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, η Ford Ελλάς έχει στο περίπτερο της το εν λόγω αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η τιμή της στην Ελλάδα, με τη Mustang Bullitt να κοστίζει στη χώρα μας από €76.300, όταν η τιμή της Mustang GT στη χώρα μας ξεκινά από €68.200, ήτοι €8.000 λιγότερα.

Η Mustang Bullitt βασίζεται στην Mustang GT, και φοράει όλα τα στοιχεία των πακέτων εξοπλισμού Premium και Performance. Προσφέρεται σε δύο χρώματα, το μαύρο (Shadow Black) και το αυθεντικό σκούρο πράσινο “Dark Highland Green”, που ήταν βαμμένο το αυθεντικό αυτοκίνητο της ταινίας. Μηχανικά, κάτω από το καπό υπάρχει ο 5,0-λιτρος ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας, που αποδίδει 464 άλογα με 529 Nm ροπής.

Η Bullitt διαθέτει νέο σύστημα εισαγωγής αέρα, προερχόμενο από την Shelby GT350, με τις “πεταλούδες” να έχουν διάμετρο 87 χλστ. Τέλος, φοράει μια νέα εξάτμιση, που χαρίζει στο αυτοκίνητο πιο “άγρια” χροιά, ενώ οι απολήξεις εξατμίσεων είναι μαύρες (Black NitroPlate).

Από πλευράς εξοπλισμού, φοράει νέες ζάντες 19 ιντσών, διαθέτει νέα εμπρός μάσκα, Recaro καθίσματα και κόκκινες δαγκάνες της Brembo. Αλλαγές υπάρχουν και στην ανάρτηση, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12″, πράσινες ραφές στο εσωτερικό και ηχοσύστημα 1.000 Watt B&O PLAY.