Το όνομα της Force India θα εξαφανιστεί από τη Formula 1 το επόμενο έτος

Σχετικά άρθρα

Με την Force India να έχει πλέον νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, από την επόμενη σεζόν -και τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία- η ομάδα μετονομάζεται επίσημα σε Racing Point F1. Αυτό φάνηκε από τον επίσημο κατάλογο των συμμετοχών στην F1 για το 2019, που έδωσε στη δημοσιότητα η FIA την Παρασκευή το βράδυ.

Αυτό σημαίνει, ότι η ομάδα με έδρα το Silverstone θα αλλάξει συθέμελα και ταυτόχρονα θα τερματίσει να υφίσταται το όνομα της Force India, το οποίο ήταν στην F1 από τότε που ο πρώην επικεφαλής της ομάδας, Vijay Mallya, την αγόρασε από την Spyker, στο τέλος του 2007.

Στις σχετικές ειδήσεις, οι νέοι οδηγοί ανακοίνωσαν τα νούμερα που θα έχουν στα μονοθέσια τους, και ο Lando Norris της McLaren θα τρέξει με το #4, ο George Russell της Williams με το #63 και ο Antonio Giovinazzi της Sauber με το #99, ενώ ο Robert Kubica θα τρέξει με το #88. Ο Alexander Albon της Toro Rosso δεν έχει ανακοινώσει ακόμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...