Επίσημο: Ο Lawrence Stroll αγόρασε την Force India

Σχετικά άρθρα

Αυτό που ήταν φήμη πλέον είναι πραγματικότητα. Ο Lawrence Stroll, ο πατέρας του οδηγού της F1 Lance Stroll, αγόρασε την Force India.

Στις πρώτες κινήσεις του Stroll είναι να αποπληρώσει όλα τα χρέη της ομάδας, αποπληρώνοντας μεταξύ άλλων τον Sergio Perez. Εκτός από τα χρέη, που για την ώρα δεν γνωρίζουμε το ακριβές ύψος τους, ο Stroll δεσμεύεται πως θα διατηρήσει και τις 405 θέσεις εργασίας της Force India.

Τώρα που ο μπαμπάς Stroll είναι ο ιδιοκτήτης της Force India, μαζί με τον εταίρο του Silas Chou, τον Καναδός επιχειρηματία Andre Desmarais, τον Jonathan Dudman της Monaco Sports and Management, τον John Idol, πρόεδρος της Michael Kors, τον επενδυτή John McCaw Jnr και τον Michael de Picciotto, αντιπρόεδρος της Engel & Volkers.

Πλέον είναι σχεδόν δεδομένο πως ο γιος Lance θα πάει στην Force India. Μέχρι σήμερα ο Lance Stroll έχει κερδίσει μόλις 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Williams Martini Racing και βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος των οδηγών.

Διάβασε επίσης

Η απίθανη συλλογή αυτοκινήτων του πατέρα του Stroll

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...