Η Porsche προσφέρει αντικλεπτικά συστήματα στα κλασσικά της μοντέλα

Σχετικά άρθρα

Η Porsche θέλοντας να αποτρέψει τις κλοπές των κλασσικών της μοντέλων ανακοίνωσε πως ετοίμασε μια σειρά αντικλεπτικών συστημάτων γι’αυτά.

Το Porsche Classic Vehicle Tracking μπορεί να τοποθετηθεί από την 356 έως και την Carrera GT. Αποτελείται από κρυμμένους αισθητήρες περιμετρικά του αυτοκινήτου και είναι συνδεδεμένο με ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Porsche, το hardware του συστήματος είναι εξαιρετικά χρονοβόρο να απομακρυνθεί από τον επίδοξο κλέφτη, με τον ιδιοκτήτη να λαμβάνει άμεση ειδοποίηση στο κινητό του τηλέφωνο πως κάποιος προσπαθεί να κλέψει το αυτοκίνητό του, ενώ ενεργοποιείται και η σειρήνα.

Σε περίπτωση που τελικά κάποιος καταφέρει να το κλέψει, τότε το σύστημα ειδοποιεί και τις αρχές, παρέχοντας τους την ακριβή θέση του αυτοκινήτου μέσω του συστήματος παρακολούθησης GPS. Το σύστημα απενεργοποιεί την δυνατότητα εκκίνησης του κινητήρα, με τη συγκεκριμένη λειτουργία να μπορεί να ακυρωθεί μονάχα μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Porsche.

Οι μηχανικοί της Porsche χρειάζονται έως και 4 ώρες για να το εγκαταστήσουν. Το κόστος του ανέρχεται στα 1000 ευρώ, ενώ υπάρχει επιπλέον 20 ευρώ μηνιαία χρέωση.

Η Porsche προσφέρει επίσης μια κλειδαριά για τον λεβιέ του επιλογέα ταχυτήτων. Την ονομάζει “Bear-Lock” και προσφέρεται για τις 986, 987 και 997. Η κλειδαριά κλειδώνει τον επιλογέα ταχυτήτων στην όπισθεν στο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ στο αυτόματο κιβώτιο η κλειδαριά κλειδώνει τον επιλογέα ταχυτήτων στην θέση “Park”. Η Porsche λέει πως αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον, τότε θα σχεδιάσει και κλειδαριές και για τα υπόλοιπα μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...