Άνδρας οδηγούσε ανάποδα και τράκαρε 20 αυτοκίνητα στον Βόλο

Σχετικά άρθρα

Χθες το απόγευμα κάποιος κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας, αναφέροντας πως ένα αυτοκίνητο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου με κατεύθυνση προς τον Βόλο.

Έτσι ξεκίνησε μια κινηματογραφική καταδίωξη του οδηγού του συγκεκριμένου ΙΧ από τους αστυνομικούς του Βόλου. Συνολικά ο οδηγός τράκαρε με 20 άλλα οχήματα στον δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος, κινούμενος με αρκετά υψηλή ταχύτητα έφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου, ενώ συνέχισε την ξέφρενη πορεία του για επιπλέον έξι χιλιόμετρα μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Άμεσης Δράσης τον σταμάτησαν.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες θεσσαλικών ΜΜΕ, ο οδηγός που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη. Θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, όμως όπως όλα δείχνουν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr