Χθες το απόγευμα κάποιος κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας, αναφέροντας πως ένα αυτοκίνητο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου με κατεύθυνση προς τον Βόλο.

Έτσι ξεκίνησε μια κινηματογραφική καταδίωξη του οδηγού του συγκεκριμένου ΙΧ από τους αστυνομικούς του Βόλου. Συνολικά ο οδηγός τράκαρε με 20 άλλα οχήματα στον δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος, κινούμενος με αρκετά υψηλή ταχύτητα έφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου, ενώ συνέχισε την ξέφρενη πορεία του για επιπλέον έξι χιλιόμετρα μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Άμεσης Δράσης τον σταμάτησαν.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες θεσσαλικών ΜΜΕ, ο οδηγός που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη. Θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, όμως όπως όλα δείχνουν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.