2.043 κλήσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και 354 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα (από 31 Δεκεμβρίου 2018 έως 6 Ιανουαρίου 2019) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, “δίνοντας προτεραιότητα” στην υπέρβαση ορίου ταχύτητας και στην οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, από 866 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 18.360 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 2.397 παραβάσεις, από τις οποίες 2.043 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και 354 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (268), της Αττικής (256), της Πιερίας (128), των Ιωαννίνων (123), της Φθιώτιδας (110) και της Θεσσαλονίκης (104).

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...