Η Teoren Motors, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, είχε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή την απόφασή της να προσφέρει δωρεάν πέντε (5) καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio, κατόπιν κλήρωσης, στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Ανατ. Αττικής, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που έχασαν το αυτοκίνητό τους.

Η κλήρωση διεξήχθη με επιτυχία και διαφάνεια την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, και οι 5 τυχεροί νικητές ενημερώθηκαν για να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά πιστοποίησης της νίκης τους. Χθες, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, έγινε η τελετή παράδοσης των 5 Renault Clio στους νικητές της κλήρωσης, στη Λεωφόρο Κηφισού 138-140, στο Περιστέρι.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Βασίλειος Θεοχαράκης και η αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος κα. Ντένη Θεοχαράκη. Παράλληλα, το παρόν στην εκδήλωση έδωσε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής κ. Π. Φιλίππου και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Π. Καλφαντής.