H Hyundai παρουσιάζει τον πρώτο αερόσακο πολλαπλών συγκρούσεων

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai έχει ετοιμάσει τον πρώτο αερόσακο πολλαπλών συγκρούσεων του κόσμου, που προσφέρει βελτιωμένη προστασία στους επιβάτες ενός αυτοκινήτου που εμπλέκονται σε κάποιο ατύχημα πολλαπλών συγκρούσεων.

Σε αντίθεση με τους αερόσακους που προσφέρουν προστασία μόνο στη πρώτη σύγκρουση, οι νέοι αερόσακοι της Hyundai μπορούν να προστατέψουν τους επιβάτες και σε μια δεύτερη σύγκρουση. Το σύστημα παρακολουθεί την θέση των επιβατών μετά την πρώτη σύγκρουση και σε περίπτωση και δεύτερης σύγκρουσης, ενεργοποιούνται ξανά οι αερόσακοι προστατεύοντας τους επιβάτες.

Η Hyundai ανακοίνωσε πως θα περάσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία στη παραγωγή, τοποθετώντας την τόσο στα μοντέλα της Hyundai όσο και σε αυτά της Kia και της Genesis. Επί του παρόντος δεν μπορεί να μας πει με βεβαιότητα πότε αυτή θα περάσει στη παραγωγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr