H Chevrolet παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις της Corvette τιμώντας τέσσερις οδηγούς της

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε διαρρεύσει την προηγούμενη εβδομάδα, η Chevrolet παρουσίασε σήμερα στο περιθώριο του 24ωρου αγώνα της Daytona, μια νέα σειρά ειδικών εκδόσεων για την Corvette. Την ονομάζει Drivers Series Editions και πρακτικά αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές, με κάθε μια να φέρει το όνομα ενός διάσημου οδηγού που έχει αγωνιστεί με Corvette.

Ως βάση χρησιμοποιείται η Corvette Grand Sport και οι οδηγοί είναι οι Tommy Milner, Oliver Gavin, Jan Magnussen και Antonio Garcia. Οι νέες αυτές εκδόσεις κοστίζουν 4.995 δολάρια επιπλέον σε σχέση με την 1LT ή 5.995 δολάρια ακριβότερες από την Grand Sport.

Η Tommy Milner έκδοση είναι βαμμένη σε μπλε (Εlkhart Lake Blue) χρώμα, που συνδυάζεται με ασημί λωρίδες κατά μήκος του αμαξώματος. Ακόμα, υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες στα εμπρός φτερά, στις ζάντες και στις δαγκάνες των φρένων, ενώ το εσωτερικό είναι επενδυμένο με μαύρο σουέτ υλικό (Jet Black Suede) και φέρει κόκκινες ζώνες ασφαλείας.

Η Oliver Gavin έκδοση είναι βαμμένη σε ανθρακί (Shadow Gray) χρώμα, που συνδυάζεται με κόκκινες (Torch Red) λωρίδες κατά μήκος του α&μαξώματος. Ακόμα, υπάρχουν κόκκινες λεπτομέρειες στα εμπρός φτερά και στις δαγκάνες των φρένων, ενώ τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών είναι από carbon. Στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες επενδύσεις και κόκκινες ζώνες ασφαλείας.

Συνεχίζοντας, η Jan Magnussen έκδοση είναι βαμμένη σε άσπρο (Arctic While) χρώμα, που συνδυάζεται με κόκκινες (Crystal Red) λωρίδες στο αμάξωμα και γκρι στα εμπρός φτερά. Όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις, οι ζάντες είναι βαμμένες μαύρες, ενώ και εδώ οι δαγκάνες των φρένων είναι σε κόκκινο χρώμα. Για αντίθεση, το εσωτερικό είναι επενδυμένο με μαύρο δέρμα, ενώ και εδώ οι ζώνες ασφαλείας είναι κόκκινες.

Τέλος, η Antonio Garcia έκδοση είναι βαμμένη σε κίτρινο (Racing Yellow) χρώμα, με το αμάξωμα να φέρει μαύρες ματ λωρίδα στο καπό, όπως και στους εξωτερικούς καθρέφτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα