Ξανά στο σφυρί η διασημότερη μαύρη Ferrari F40

Σχετικά άρθρα

Η πιο διάσημη μαύρη Ferrari F40 είναι αυτή που βλέπεις στις φωτογραφίες. Πρόκειται για την F40 που έχει ανακατασκευαστεί και βελτιωθεί από το Gas Monkey Garage και συμμετείχε στην εκπομπή Fast N’ Loud του 2013.

Οι αλλαγές που έχει το αυτοκίνητο πολλές, όπως αλουμινένιο σφόνδυλο, kevlar συμπλέκτη, εξάτμιση της Tubi, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και ζάντες της HRE. Να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο του Μαρανέλο έφυγε κόκκινο, αλλά οι άνθρωποι του Gas Monkey Garage αποφάσισαν να το βάψουν μαύρο.

Το 2014 το αυτοκίνητο πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 742.500 δολαρίων στον Reggie Jackson, ενώ έναν χρόνο μετά, άλλαξε ξανά χέρια, καθώς ο Richard Scott έδωσε το ποσό των 643.500 δολαρίων για να το αποκτήσει. Ωστόσο η σύλληψη του Scott για μια υπόθεση δωροδοκίας, οδήγησε στην κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων του, όπου ανάμεσα τους βρισκόταν και αυτή η F40.

Τώρα το αυτοκίνητο θα βγει στο σφυρί στις 5-7 Φεβρουαρίου στη Καλιφόρνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί ένα σπάνιο κόκκινο Lexus LFA του 2012 με μόλις 431 χλμ.

Η Lexus έδινε την επιλογή 28 αποχρώσεων για το LFA και τα περισσότερα που βγήκαν από το εργοστάσιο της στη πόλη Motomachi της Ιαπωνίας ήταν βαμμένα σε μαύρο, πορτοκαλί, κίτρινο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr