Το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού WRC 8

Σχετικά άρθρα

Η Bigben με την Kylotonn ετοιμάζονται για το λανσάρισμα του νέου παιχνιδιού WRC 8, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2019, σε PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

Στο παιχνίδι υπάρχουν περισσότερες από 100 διαδρομές και 14 χώρες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο σύστημα δυναμικού καιρού, με την συμπεριφορά των αυτοκινήτων αναλόγως στο έδαφος που κινούνται να είναι βελτιωμένη. Ακόμα θα υπάρχουν όλοι οι οδηγοί και τα χρώματα των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι προγραμματιστές της Bigben και Kylotonn χρησιμοποίησαν πληροφορίες από κοινότητες παικτών και πήραν συμβουλές από τους οδηγούς του eSports WRC πρωταθλήματος, για να φτιάξουν καλύτερα γραφικά, πιο τεχνικές διαδρομές και πιο ομαλές σημειώσεις των συνοδηγών.

Το WRC 8 θα έχει επίσης μια πιο ολοκληρωμένη λειτουργία καριέρας, ενώ το παιχνίδι θα προσφέρει μια επιλογή οδηγών των WRC 2 και Junior WRC πρωταθλημάτων, καθώς και ιστορικά αυτοκίνητα και λειτουργία eSports.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

WRC: Ο Ogier νικητής στο Rally Κροατίας

Ο Sebastien Ogier άρπαξε την νίκη στο Rally Κροατίας, αφού κατάφερε σήμερα από την τρίτη θέση να ανέβει στην πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση...