Πριν ακριβώς έναν χρόνο, η Liberty Media θέλησε να εκπληρώσει έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της, που δεν είναι άλλος από το να προσφέρει μια βελτιωμένη ψηφιακή πλατφόρμα στους οπαδούς του αθλήματος. Γι’ αυτό λάνσαρε το F1 TV, μια υπηρεσία live streaming με την οποία οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους άθλημα, και όχι μόνο.

Σήμερα έγινε γνωστό, ότι η υπηρεσία ζωντανής ροής F1 TV Pro γίνεται διαθέσιμη από τις 18 Φεβρουαρίου για τους κατοίκους της Ελλάδας, Κύπρου, Δανίας, Μάλτας, Ολλανδίας, Νορβηγίας, Πορτογαλίας και Σουηδίας, ενώ περισσότερες χώρες θα προστεθούν κατά τη διάρκεια του έτους.

1Παροχές

Η υπηρεσία προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, το F1 TV Access και το F1 TV Pro, με την πρώτη να παρέχει ζωντανά δεδομένα από τους αγώνες και σχόλια στην ενδοεπικοινωνία των ομάδων, μαζί με στιγμιότυπα από κάθε περίοδο σε κάθε Grand Prix. Επίσης έχεις πρόσβαση στο αρχείο για να βλέπει τον αγώνα σε επανάληψη. Το F1 TV προσφέρει επιπλέον την ζωντανή κάλυψη όλων των περιόδων της F1 μέσω μετάδοσης από SkySports F1. Ακόμα, μπορείς να δεις τις συνεντεύξεις Τύπου, να ακούσεις αμοντάριστα team radios, να έχεις πρόσβαση σε όλες τις κάμερες και σε άλλες αποκλειστικές λειτουργίες. Τέλος, μετά από δύο ημέρες μπορείς να δεις τους αγώνες της Formula 2, του GP3 και του Porsche Supercup.

2Κόστος

Το F1 TV Access κοστίζει 2,99 ευρώ το μήνα ή 26,99 ευρώ ετησίως, ενώ το F1 TV Pro κοστίζει 5,99 ευρώ το μήνα και 49,99 ευρώ το χρόνο. Να σημειωθεί πως οι μεταδόσεις γίνονται στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω υπολογιστή, μπαίνοντας στο site της F1, ή μέσω των εφαρμογών σε iOS και Android, ενώ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη σε Apple TV, Android TV και Amazon Fire TV & tablet.