Πωλείται μια σπάνια Ferrari J50

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα είδες να βγαίνει στο σφυρί η one-off SP30 και σήμερα βλέπουμε άλλο ένα ειδικό, περιορισμένης παραγωγής μοντέλο της Ferrari να πωλείται. Ο λόγος για την J50, η οποία παρουσιάστηκε το 2016 στο Εθνικό Κέντρο Τέχνης του Τόκιο, προκειμένου να εορταστούν τα 50 χρόνια της Ferrari στην Ιαπωνία.

Βασίζεται στην Ferrari 488 Spider και κίνηση παίρνει από τον V8 3,9-λίτρων κινητήρα ο οποίος παράγει 20 άλογα επιπλέον από την 488 Spider, αποδίδοντας έτσι 690 άλογα. Οι μεγαλύτερες αλλαγές όμως στην Ferrari J50 βρίσκονται στην σχεδίασή της, μιας και υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο σώμα. Αρχικά η αναδιπλούμενη οροφή της Spider έχει αντικατασταθεί από δύο carbon πάνελ, ενώ νέο είναι και το παρμπρίζ.

Το μπροστά μέρος έχει εντελώς νέα σχεδίαση, με λεπτά φωτιστικά σώματα, νέο καπό και νέο προφυλακτήρα. Διαφορετικός είναι επίσης ο σχεδιασμός των φτερών, ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε διπλές απολήξεις εξατμίσεων, νέο προφυλακτήρα, διαχύτη εμπνευσμένο από τους jet κινητήρες και νέα διπλά φωτιστικά σώματα. Οι ζάντες είναι διαστάσεων 20″ και στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες και κόκκινες επενδύσεις από δέρμα και Alcantara.

Το Special Projects τμήμα της Ferrari κατασκεύασε μόλις δέκα J50, με όλες να προσαρμόζονται στις ατομικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη τους. Η συγκεκριμένη είναι μια από αυτές, με το οδόμετρο της να γράφει 0 χλμ. Πωλείται στο James Edition, χωρίς να γίνεται γνωστή η τιμή πώλησης, αλλά καινούρια λέγεται ότι έκανε 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr