Μετέφεραν ναρκωτικά στον Καναδά μέσα στις ρεζέρβες νέων αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

Οι αρχές του Καναδά εξάρθρωσαν ένα κύκλωμα που έφερνε στη χώρα ναρκωτικά από το Μεξικό μέσα στις ρεζέρβες νέων αυτοκινήτων, τα οποία ταξίδευαν από το Μεξικό στον Καναδά με τρένα.

Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της Ford βρήκαν 180 κιλά μεθαμφεταμίνης μέσα στα ελαστικά από τις ρεζέρβες 9 νέων Fusion/Mondeo που εισήχθησαν στη χώρα από το εργοστάσιο της Ford στην πόλη Hermosillo στο Μεξικό.

Εκπρόσωπος των Καναδικών αρχών είπε πως το καρτέλ Sinaloa κρύβεται πίσω από αυτά τα ναρκωτικά, αξίας 4,5 εκατ. δολαρίων. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχές βρίσκουν ναρκωτικά μέσα σε αυτοκίνητα της Ford που κατασκευάζονται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο στο Μεξικό. Το 2017 οι αρχές των ΗΠΑ είχαν βρει μαριχουάνα σε αρκετά Fusion/Mondeo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...