Αυτή είναι σοβαρή εκστρατεία για μάθεις να φοράς τη ζώνη ασφαλείας

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με την υπηρεσία μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας (NZTA), το 2017 σκοτώθηκαν στη χώρα 378 άνθρωποι, 327 το 2016 και 319 το 2015. Η ίδια υπηρεσία αναφέρει ότι κάθε χρόνο περίπου 90 από αυτούς τους θανάτους είναι αποτέλεσμα επιβατών που δεν φορούν ζώνες ασφαλείας.

Επειδή οι κύριοι παραβάτες είναι νεαροί άνδρες από αγροτικές περιοχές, η NZTA, μια τοπική διαφημιστική εταιρία (η Clemenger BBDO Wellington) και το Vice συνεργάστηκαν για να βγάλουν στον αέρα μια εκστρατεία με όνομα “Belted Survivors” (επιζώντες με ζώνη). Η εκστρατεία παρουσιάζει φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν μετά από ατυχήματα που είχαν 10 άνδρες που θα ήταν νεκροί, αν δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Εκτός από τις 10 φωτογραφίες που ανέβηκαν στα κοινωνικά μέσα, υπάρχουν και οι ιστορίες τους στο YouTube, με το NZTA να προσπαθεί να αποδείξει ότι η ζώνη ασφαλείας πραγματικά σώζει ζωές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr