H GMC εισέρχεται στις αγορές της Κίνας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Σχετικά άρθρα

Η General Motors ανακοίνωσε ότι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των εταιριών του χαρτοφυλακίου της σε νέες αγορές, με την GMC να ετοιμάζεται να εισέλθει σε τρεις νέες αγορές.

Αυτές είναι η Κίνα, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, με τις πωλήσεις στην πρώτη να αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2024, ενώ οι δύο χώρες της Ωκεανίας θα ακολουθούν το 2025.

Στην ανακοίνωση της, η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία αναφέρει ότι αυτή η κίνηση θα ενισχύσει τις καθιερωμένες δραστηριότητες της μάρκας στις ΗΠΑ, το Μεξικό, τον Καναδά και τη Μέση Ανατολή και αντανακλά την απίστευτη δυναμική και την απήχηση της GMC σε παγκόσμια κλίμακα. Η αυτοκινητοβιομηχανία σημείωσε επίσης ότι η προσπάθεια αυτή βασίζεται στο λανσάρισμα της στη Νότια Κορέα πέρυσι.

Η GMC παρέδωσε 563.677 οχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 8,9%. Το Sierra 1500 ήταν το best-selling μοντέλο της με 189.288 πωλήσεις και ακολουθήθηκε από το Sierra HD και το Acadia.

Η γκάμα των εκδόσεων του Sierra είχε την καλύτερη συνδυασμένη χρονιά πωλήσεων στην ιστορία και την έκτη συνεχή χρονιά αύξησης του μεριδίου αγοράς στην κατηγορία του. Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι συνεχίζει να αυξάνει την παραγωγή του Hummer EV, καθώς οι πωλήσεις του διπλασιάστηκαν το 2023, σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...