Πωλείται ένα Honda Integra Type R του 2001, που ήταν φυλαγμένο σε κλειστό γκαράζ

Σχετικά άρθρα

Στο “χρηματιστήριο” των αυτοκινήτων, οι τιμές του Honda Integra Type R έχουν πάρει την ανιούσα τον τελευταίο χρόνο και έχουμε δει αρκετά να πωλούνται κοντά στα 40.000 με 45.000 δολάρια, ενώ ένα του 1997 με ελάχιστα χλμ. πουλήθηκε 63.800 δολάρια.

Το Acura/Honda Integra παραγόταν για μια εικοσαετία, από το 1986 ως το 2006. Στις δύο αυτές δεκαετίες κυκλοφόρησαν τέσσερις γενιές, με την τρίτη και την τέταρτη να θεωρούνται οι καλύτερες και μάλιστα κάποιοι να θεωρούν το Integra Type R το καλύτερο προσθιοκίνητο αυτοκίνητο.

Στην προκειμένη, βλέπεις ένα DC-2, δηλαδή τρίτης γενιάς Type-R με τον B18C κάτω από το καπό. Ο κινητήρας αποδίδει 200 ίππους από μόλις 1.800 κ.εκ. κατά την ιαπωνική παράδοση που θέλει τα μοτέρ να είναι άκρως αποδοτικά, χωρίς βέβαια να χάνουν σε αξιοπιστία.

Αυτό το Integra Type R του 2001 και είναι ιδιαίτερο γιατί για την τελευταία δεκαετία είχε αποθηκευτεί σε ένα σφραγισμένο τμήμα της αποθήκης του ιδιοκτήτη. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο ιδιοκτήτης μπορούσε να το βγάλει από εκεί μέσα ήταν να ξεβιδώσει τις ξύλινες σανίδες που προστάτευαν το ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο από τον έξω κόσμο. Το αυτοκίνητο είναι αυθεντικό, χωρίς καμία μετατροπή, με το οδόμετρο να γράφει 132.287 χιλιόμετρα.

Είναι βαμμένο σε άσπρο (Championship White) χρώμα και στο εσωτερικό υπάρχουν τα αυθεντικά κόκκινα καθίσματα, ενώ φοράει καινούρια ελαστικά. Είναι το ένα από τα μόλις 250 αυτοκίνητα που πουλήθηκαν στον Καναδά σαν αυτό και -πάντα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη- κάποιος του προσέφερε 7.500 δολάρια για να αγοράσει τα μόνο τα καθίσματα, αλλά αυτός το αρνήθηκε.

Η τιμή που ζητάει για να το αποχωριστεί ανέρχεται στα 39.999,99 Καναδικά δολάρια, κάτι που μεταφράζεται σε €26.710 με την σημερινή ισοτιμία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr