Νέες εγκαταστάσεις για το FCA Heritage, αποκαλύπτουν την Alfa Romeo 4C Quadrifoglio

Σχετικά άρθρα

Το Heritage τμήμα της FCA απόκτησε νέο σπίτι. Το Heritage Hub όπως ονομάζεται, βρίσκεται στη νότια πλευρά του Τορίνο της Ιταλίας, μέσα στην βιομηχανική περιοχή του Mirafiori.

Πρόκειται για τις πρώην εγκαταστάσεις του Officina 81 στη Via Plava, έκτασης 15.000 τετραγωνικών μέτρων, που έχουν ανακαινιστεί και μέσα τους φιλοξενούν όλη την ιστορία της Fiat, της Alfa Romeo, της Lancia και της Abarth.

Ο χώρος λειτουργεί ως μουσείο και όποιος το επισκέπτεται, έχει την δυνατότητα να δει περισσότερα από 250 αυτοκίνητα των ιταλικών εταιριών. Αγωνιστικά, πρωτότυπα, μοντέλα προ-παραγωγής, ακόμη μοντέλα που ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα τους και δύο ιδιαίτερες Alfa Romeo 4C, μια Coupe και μια Spider.

Πρόκειται για δύο πρωτότυπες Alfa Romeo 4C Quadrifoglio, που ποτέ δεν είδαν το φως της παραγωγής, μιας και η FCA αποφάσισε πως δεν έπρεπε να βγούνε στην αγορά.

Η Alfa Romeo 4C Quadrifoglio φορά νέο επιθετικό bodykit, αποτελούμενο από μπροστά splitter, πλαϊνές ποδιές, μεγάλη πίσω αεροτομή, καπό με μεγάλη εισαγωγή αέρα, νέους προφυλακτήρες, νέο διαχύτη και νέες κεντρικές απολήξεις εξατμίσεων.

Η κεντρική περιοχή του μουσείου αποτελείται από αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από το 1908 έως και το 2008. Αυτή η περιοχή χωρίζεται σε οκτώ τμήματα, τα: Archistars, Concept and Personalized Cars, Eco and Sustainable, Epic Journeys, Records and Races, Small and Safe, Style Marks, and The Rally Era, με το κάθε τμήμα να έχει οκτώ αυτοκίνητα.

Ανάμεσα στα μοντέλα που ξεχωρίζουν είναι τα Lancia Lambda, Fiat 500 Topolino A, Fiat 130 Familiar, Fiat X1/23, Fiat Ecobasic, Fiat Campagnola AR 51, Fiat 1100 E, Fiat 124S, Lancia Delta HF Integral Group A, Fiat S61, Lancia Alfa Sport, Lancia D50, Lancia Beta Montecarlo Turbo, Lancia LC2, the Lancia Augusta, Lancia Ardea, Fiat ESV 1500, Fiat ESV 2000, Fiat Barchetta, Lancia Aurelia B20, το Lancia Fulvia HF 1600 που κέρδισε το ράλι του Μόντε Κάρλο το 1972 και Lancia Stratos HF.

Η FCA Heritage διαθέτει περισσότερα από 600 αυτοκίνητα στη συλλογή της και αυτά θα αλλάζουν περιστασιακά μέσα στο Heritage Hub.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...