Η Pogea Racing βελτιώνει ακραία την Alfa Romeo 4C

Σχετικά άρθρα

Στο τελευταίο του project, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος ασχολείται και πάλι με την Alfa Romeo 4C, και αυτή τη φορά επικεντρώνει τις προσπάθειες της στην δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Αυτό δε σημαίνει ότι το αυτοκίνητο υστερεί σε εμφάνιση και μηχανικές βελτιώσεις, καθώς το ιταλικό sportscar διαθέτει το Nemesis bodykit, το οποίο αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, αεροτομή και διαχύτη.

Όλα τα μέρη είναι κατασκευασμένα εξ’ολοκλήρου από carbon, κάτι που μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 80 κιλά και πλέον φτάνει τα 899 κιλά, ενώ είναι βαμμένο σε μπλε Candy Apple Blue χρώμα με κίτρινες Maize Yellow λεπτομέρειες.

Μηχανικά, ο 1.750άρης TBi κινητήρας αποδίδει 300 άλογα και 430 Nm ροπής, όταν από το εργοστάσιο η απόδοση του ανέρχεται σε 240 άλογα και 350 Nm, χάρη στο Stage 1 πρόγραμμα και το φίλτρο της BMC. Η Pogea έχει δώσει μεγαλύτερη προσοχή στη μετάδοση, η οποία πλέον διαθέτει λογισμικό Stage III.

Στο εσωτερικό το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με αγωνιστικά bucket καθίσματα της Pogea Racing, ενώ υπάρχει επίσης ένα πλήρες roll cage, που ενισχύει την ακαμψία και την ασφάλεια.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με νέες ζάντες σε μαύρο χρώμα, 18 ιντσών εμπρός και 19 ιντσών πίσω, και ελαστικά της Michelin, ενώ η ανάρτηση είναι της KW. Η τελευταία έχει εξελίξει ένα σετ από coilover των V3 αμορτισέρ σε συνεργασία με την Pogea Racing.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...