Tesla Model S ανατινάχτηκε ενώ βρισκόταν παρκαρισμένο στη Σαγκάη

Σχετικά άρθρα

Σε ένα πάρκινγκ στη Σαγκάη, ένα λευκό Tesla Model S χθες το απόγευμα, ανατινάχτηκε ενώ βρισκόταν παρκαρισμένο, με την Tesla να ανακοινώνει πως έστειλε κλιμάκιο μηχανικών της στη κινεζική πόλη, προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες ανάφλεξης του αυτοκινήτου της.

Όπως ανακοίνωσε η Tesla δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς από το περιστατικό, ενώ συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές.

Το βίντεο δείχνει ένα Tesla Model S να βγάζει καπνούς από τις δύο πλευρές και τελικά να τυλίγεται στις φλόγες, καταστρέφοντας ακόμη τρία αυτοκίνητα που βρισκόταν παρκαρισμένα κοντά του. Το συγκεκριμένο περιστατικό θα μπορούσε να πυροδοτήσει εκ νέου ανησυχίες για την ασφάλεια ηλεκτρονικών οχημάτων που χρησιμοποιούν μπαταρίες λιθίου, σε μία περίοδο ταχύτατης ανάπτυξης της συγκεκριμένης αγοράς στην Κίνα.

https://www.youtube.com/watch?v=E_H3I2wdRjk

Πέρυσι οι πωλήσεις ηλεκτρονικών οχημάτων στην Κίνα ξεπέρασαν τα 1 εκατ. οχήματα. Μέσα στο 2018 κατεγράφησαν στη χώρα τουλάχιστον 40 επεισόδια με φωτιά σε ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...