Το T600 το πρώτο μοντέλο της Zotye για την αγορά των ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Η Zotye Automobile γίνεται η πρώτη κινέζικη εταιρία που θα πουλά μοντέλα της στην αγορά των ΗΠΑ. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν είτε από τα τέλη του 2020 είτε από τις αρχές του 2021 και το πρώτο μοντέλο θα είναι το T600. Η εταιρία εδώ και χρόνια πουλά αρκετά μοντέλα της στη Κίνα που είναι κόπιες πολλών μοντέλων, όπως των Macan, Range Rover Sport, Evoque Q3 και Tiguan.

Η Zotye που συνεργάζεται με την Ford στη Κίνα, προκειμένου η δεύτερη να πουλά φθηνά ηλεκτρικά μοντέλα στην ασιατική χώρα, ανακοίνωσε πως η Μπλε Οβάλ εταιρία δεν θα συμμετέχει στα σχέδιά της για την πώληση SUV μοντέλων της στις ΗΠΑ.

Το T600 θα προσφέρεται με έναν 1.6000άρη turbo κινητήρα που συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για την ώρα έχει ήδη ανακοινώσει 19 αντιπροσωπείες, οι οποίοι πωλούν επίσης μοντέλα των Volvo, Hyundai,Subaru, Buick-GMC και Ford-Lincoln. Στόχος της εταιρίας είναι να διαθέτει 325 αντιπροσωπείες μέχρι το τέλος του 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...