H Mercedes έστειλε ένα μονοθέσιο του Lewis Hamilton στο σπίτι ενός παιδιού με σπάνια μορφή καρκίνου

Σχετικά άρθρα

O Lewis Hamilton θέλοντας να ενισχύσει το κοινωνικό του προφίλ προέβη σε μια αξιοθαύμαστη κίνηση, καθώς έδωσε χαρά σε ένα 5-χρονο παιδί από την Αγγλία που πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου και βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Harry Shaw έστειλε ένα video –μέσω Instagram– στον Βρετανό οδηγό πριν το ισπανικό Grand Prix, το οποίο περιείχε ένα συγκινητικό μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Harry ήθελε να του ευχηθεί καλή επιτυχία και να του δώσει την απαραίτητη έμπνευση ώστε να κερδίσει τον αγώνα στη Βαρκελώνη (κάτι που έκανε), λέγοντας του:

Γεια σου Lewis Hamilton. Καλή τύχη και εύχομαι να κερδίσεις τον αγώνα στην Ισπανία. Σε ευχαριστώ για όλα τα δώρα! Με πολλή αγάπη από τον Harry.

Μετά τον αγώνα, ο Hamilton δεν ξέχασε τον μικρό του οπαδό και εμφανώς συγκινημένος τον ευχαρίστησε για την τεράστια έμπνευση και δύναμη που πήρε από το μήνυμα του “φύλακα-άγγελου” του, όπως τον χαρακτήρισε. Ακόμα, έγραψε:

Είσαι τόσο δυνατό αγόρι, μακάρι να ήμουν τόσο δυνατός όσο εσύ. Ήθελα να δει ο κόσμος το πόσο δυνατός είσαι και να σου στείλουμε όλοι τις καλύτερες ευχές μας για αυτή τη δύσκολη περίοδο. Με αγάπη, ο φίλος σου Lewis.

Εκτός αυτού, μετά τον αγώνα μηχανικοί της Mercedes έστειλαν στο σπίτι του Ηarry στην πόλη Redhill, στο Surrey της Αγγλίας ένα πραγματικό μονοθέσιο της ομάδας, με τον πατέρας του 5-χρονου να δηλώνει:

Ο Harry θεωρεί τώρα ότι ο Lewis είναι ο καλύτερος φίλος του, το οποίο για ένα παιδί πέντε ετών είναι καταπληκτικό. Μας έχει δώσει μια μεγάλη ώθηση, και ένα μεγάλο χαμόγελο στην εξαιρετικά δύσκολη στιγμή στη ζωή μας. Περιεργάζεται πολύ το μονοθέσιο, ρωτάει τα πάντα για αυτό, χαρακτηριστικό του Harry και κάνει ερωτήσεις στους μηχανικούς. Η Mercedes μας έχει φέρει φως σε μια σκοτεινή στιγμή.

Τέλος, ο μικρός Harry παρέλαβε το τρόπαιο του αγώνα από την νίκη το Hamilton στην Βαρκελώνης και φυσικά τα γάντια του. h

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr