Η Kia έδωσε μερικές φωτογραφίες-σκίτσα από το εσωτερικό του νέου μικρού SUV που θα παρουσιάσει μέσα στο καλοκαίρι. Το μοντέλο φημολογείται πως θα ονομαστεί Tusker και όπως βλέπουμε, διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 10,25″, τριάκτινο τιμόνι, μεταλλικά διακοσμητικά, ηλεκτρικό χειρόφρενο και διπλές ποτηροθήκες.

Το μοντέλο σχεδιαστικά έχει μοντέρνο και αστικό σχεδιασμό, εμπνευσμένο από το SP Signature Concept, με την κορεάτικη εταιρία να τονίζει ότι η έκδοση παραγωγής θα ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του, καθώς θα συνδυάζει τις μοναδικές προτιμήσεις και τις ανάγκες των millennials.

Ο ισχυρός σχεδιαστικός χαρακτήρας ενός παραδοσιακού SUV συνυπάρχει με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, όπως το μακρύ καπό και μια ισχυρή γραμμή στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ υπάρχουν αιχμηρές γραμμές στο αμάξωμα. Ακόμα, το μοντέλο διαθέτει τρισδιάστατα LED φωτιστικά σώματα που φτάνουν μέχρι τη -νέας εκδοχής- “tiger nose” μάσκα.

Με την προσθήκη ενός νέου παγκόσμιου μικρού SUV στη γκάμα της, η Kia θέλει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών σε κάθε περιοχή. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην Κορέα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019, ενώ οι πωλήσεις σε άλλες περιοχές θα ακολουθήσουν σύντομα. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία του στην Ευρώπη.