Οι τιμές της Porsche Cayenne Coupe

Σχετικά άρθρα

Η Porsche ανακοίνωσε στην Ελλάδα τις τιμές πώλησης της Cayenne Coupe. Αρχικά διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, τις Cayenne Coupe και Cayenne Coupe Turbo, το μοντέλο ξεκινά από τις 119.500 ευρώ στην πρώτη και από τις 233.100 ευρώ στην δεύτερη.

Η Cayenne Coupe φορά τον 3,0-λιτρο mono-turbo V6 κινητήρα απόδοσης 340 ίππων και 450 Nm ροπής. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 6 δευτ., ή 5,9 δευτ. όταν εφοδιάζεται με το προαιρετικό sport πακέτο ελαφρώματος, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 243 χλμ/ώρα.

Η Cayenne Turbo Coupe διαθέτει κάτω από το καπό τον 4,0-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα, απόδοσης 550 ίππων και 770 Nm ροπής. Για το 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 3,9 δευτ., με την τελική ταχύτητα αγγίζει τα 286 χλμ/ώρα.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Porsche Cayenne Coupe

Η Cayenne Coupe έχει μια πιο αθλητική εμφάνιση, με την πολύ πιο απότομη γραμμή οροφής να κάνει το μοντέλο ακόμα πιο δυναμικό. Το εμπρός παρμπρίζ και η εμπρός κολόνες έχουν επανασχεδιαστεί, καθώς η οροφή είναι πιο χαμηλή κατά 20 χλστ. από ό,τι στην Cayenne. Ακόμα, οι πίσω πόρτες είναι επανασχεδιασμένες, όπως επίσης και τα πίσω φτερά, που κάνουν το αυτοκίνητο να δείχνει πιο φαρδύ. Τέλος, η πινακίδα κυκλοφορίας αποτελεί πλέον μέρος του προφυλακτήρα, δημιουργώντας την οπτική αίσθηση ότι το όχημα βρίσκεται χαμηλότερα στο έδαφος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...