Αυτό το μπουκάλι της McLaren Senna κόστισε 7.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Ο Manny Khoshbin, ο άνθρωπος που έχει στο γκαράζ του αρκετά σπάνια και πανάκριβα αυτοκίνητα και πρόσφατα πούλησε την Koenigsegg Agera RS Phoenix, βγάζοντας 1,9 εκατ. δολάρια ως κέρδος, πριν μερικές ημέρες προσθέσε αυτήν την McLaren Senna στη συλλογή του.

Στο video αυτό μας μιλά γι’αυτή, αναλύοντας μας και τον πρόσθετο εξοπλισμό που επέλεξε να τοποθετήσει. Ο πρόσθετος εξοπλισμός έφτασε τις 250.000 δολάρια, με το συγκεκριμένο μπουκάλι, μαζί με το σύστημα παροχής του, να κόστισαν στον Khoshbin 7.000 ευρώ. Το μπουκάλι έχει βαφτεί στο χρώμα του αυτοκινήτου και τοποθετείται σε μια carbon βάση, με ένα σύστημα παροχής, μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα, να στέλνει το περιεχόμενο του μπουκαλιού απευθείας στο στόμα του οδηγού, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιπλέον πλήρωσε 60.000 με 70.000 δολάρια προκειμένου όλα τα μέρη του αυτοκινήτου να είναι κατασκευασμένα από carbon. Έτσι τόσο η οροφή του αυτοκινήτου, όσο και η εισαγωγή αέρα που βρίσκεται εκεί, είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Επίσης πλήρωσε 30.000 δολάρια προκειμένου να βαφτεί το νούμερο “12” στα πίσω φτερά. Η McLaren Senna έχει βαφτεί στα χρώματα της MP4/4 του Ayrton Senna.

Bonus! Δες και το πως θα μπορούσε να μοιάζει η ανοικτή έκδοση της McLaren GT, μια rendering δημιουργία του X-Tomi Design.

Διάβασε επίσης

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα