Στα τέλη Μαρτίου, η Mitsubishi παρουσίασε το L200/Triton Absolute concept, με το οποίο ήθελε να δει την απήχηση που θα έχει στο κοινό μια σκληροτράχηλη έκδοση του μοντέλου. Αν αυτή ήταν ικανοποιητική, τότε το μοντέλο είναι πολύ πιθανό να περάσει στη παραγωγή. Και φαίνεται ότι το feedback που πήρε είναι τέτοιο που εν τέλει θα το δούμε στον δρόμο.

Αφορμή για μια πιο σκληροτράχηλη έκδοση ήταν το Ford Ranger Raptor, και πηγή από την μακρινή Αυστραλία αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες μας δείχνουν δύο παραλλαγές της έκδοσης παραγωγής του Triton Absolute. Η μια είναι πιο ήπια, η οποία βασίζεται στο πρόσφατα ανανεωμένο L200 και εφοδιάζεται με φαρδύτερα φτερά, πλαϊνά σκαλοπάτια και κιτ αύξησης του ύψους.

Η δεύτερη, είναι ακόμα πιο “άγρια” και πρακτικά φέρει ότι είδαμε στο πρωτότυπο. Η λογική λέει ότι θα έχει κατά 5 εκατοστά πιο ψηλή ανάρτηση σε σχέση με την τυπική έκδοση του L200, θα φορά εκτός δρόμου ελαστικά, μαύρες ζάντες, νέο bodykit, LED φώτα στην οροφή, φουσκωμένα φτερά και μαύρη γρίλια. Αλλαγές θα υπάρχει και στο σύστημα διεύθυνσης, χωρίς να ξέρουμε τι αλλαγές θα φέρει ο κινητήρας.