Επίσημο: Νέο Mitsubishi L200

Σχετικά άρθρα

H Mitsubishi παρουσίασε σήμερα στη Μπανγκόκ τη νέα γενιά του L200/Triton, το οποίο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ταϊλάνδη από τις 17 Νοεμβρίου. Το νέο Mitsubishi L200 είναι η τελευταία έκδοση του μοντέλου που γιορτάζει φέτος τα 40στά του γενέθλιά και παράγεται στο εργοστάσιο Laem Chabang στην Ταϊλάνδη.

Το νέο ιαπωνικό pickup αποτελεί παγκόσμιο στρατηγικό μοντέλο για την εταιρία, και μετά το λανσάρισμα του στην Ταϊλάνδη θα κυκλοφορήσει σταδιακά και στις άλλες αγορές της Ωκεανίας, της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, καθώς συνολικά θα πωλείται σε περίπου 150 χώρες παγκοσμίως.

Το ιαπωνικό pickup έχει πουλήσει πάνω από 4,7 εκατ. μονάδες στα 40 χρόνια που κυκλοφορεί, με το νέο να είναι σχεδιασμένο να έχει βελτιωμένη απόδοση, λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα, ασφάλεια και ποιότητα, με την Mitsubishi να τα περικλείει όλα κάτω από την φράση “Engineered Beyond Tough”.

Το pickup της Mitsubishi υιοθετεί τη γλώσσα σχεδιασμού Dynamic Shield, που έχουμε δει στα νέα μοντέλα της εταιρίας. Η ψηλή γραμμή του καλύμματος του κινητήρα και τα φωτιστικά σώματα προσδίδουν στο νέο μοντέλο ένα πιο ισχυρό και επιβλητικό μπροστά μέρος. Η χρωμιωμένη λωρίδα στη μάσκα, ενώνει οπτικά τα φωτιστικά σώματα, με τον προφυλακτήρα να έχει σαφώς πιο δυναμικές γραμμές.

Οι καμπύλες του σώματος αντιπαραβάλλονται με απότομες γραμμές, που προσδίδουν ένα σύγχρονο χαρακτήρα στο μοντέλο της Mitsubishi, με τους προφυλακτήρες να γίνονται μέρος του σχεδιασμού, καθώς πλαισιώνουν τα εμπρός και πίσω σχέδια, ενώ προσθέτουν οπτικό πλάτος.

Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος, με νέα φωτιστικά σώματα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό, η νέα καμπίνα του L200 εκφράζει ένα μοντέρνο και στιβαρό συναίσθημα, με την εταιρία να αναφέρει ότι έχει χρησιμοποιήσει πολύ ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά.

Μηχανικά, η Mitsubishi δεν ανακοίνωσε το σύνολο που κινεί το μοντέλο, αλλά αναφέρει ότι το L200 εφοδιάζεται είτε με το σύστημα Super-Select 4WD, που προσφέρει τη βέλτιστη πρόσφυση και χειρισμού σε οποιαδήποτε επιφάνεια, είτε με το σύστημα Easy-Select 4WD, το οποίο απλοποιεί τη μετάβαση μεταξύ των προγραμμάτων οδήγησης για διαφορετικές επιφάνειες. Με την προσθήκη των νέων προγραμμάτων οδήγησης, και τα δύο συστήματα 4WD προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις εκτός δρόμου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...