Καναδός οδηγός πετά αποτσίγαρο από το αυτοκίνητο του, παίρνει κλήση 575 δολαρίων από τον αρχηγό της Αστυνομίας

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να μην υπάρχει -δυστυχώς- κάποιος νόμος που να σου απαγορεύει να καπνίσεις μέσα στο αυτοκίνητο σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπεται να πετάς το αποτσίγαρο έξω από το παράθυρο, όταν το “κάψεις”.

Αυτή την τελευταία κίνηση είμαι σίγουρος ότι δεν θα την ξανακάνει ένας οδηγός από τη Βικτώρια του Καναδά, καθώς πιάστηκε από τον αρχηγό της αστυνομίας, Del Manak, ο οποίος κατά τύχη βρισκόταν στο πίσω αυτοκίνητο και έγινε ο ίδιος μάρτυρας της παρανομίας του οδηγού.

Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί με συνοπτικές διαδικασίες κλήση, με το πρόστιμο να είναι αρκετά βαρύ, καθώς ανέρχεται στα 575 δολάρια Καναδά, ήτοι €382 με τη σημερινή ισοτιμία.

Σε tweet του, ο αρχηγός της Αστυνομίας έγραψε:

575 λόγοι για να μην ρίξετε αναμμένο τσιγάρο έξω από το αυτοκίνητο, εμπρός στην Αστυνομία. Συνέβη εμπρός μου, στον αυτοκινητόδρομο. Όταν ρώτησα τον οδηγό γιατί το έκανε, η απάντησή του ήταν για να μη λερώσει το αυτοκίνητο και μου έδειξε την κονσόλα (σ.σ.: προφανώς το καθαρό σταχτοδοχείο). Του απάντησα τότε να μην καπνίζει μέσα στο αυτοκίνητο.

Απαντώντας στα σχόλια που τον επιβράβευαν, ο Del Manak επισήμανε πως το πρόστιμο είναι και για σεβασμό του προς τους πυροσβέστες που κάθε χρόνο δίνουν μάχες κατά των πυρκαγιών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...