Η GMC δεν θα κατασκευάσει τελικά ένα μικρό crossover

Σχετικά άρθρα

Η GMC παρότι τον περασμένο Απρίλιο προχώρησε στη κατοχύρωση του ονόματος Granite, τελικά δεν θα βγάλει στην αγορά ένα μικρό crossover, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαζόταν έτσι.

Πίσω το 2010, η εταιρία είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Granite στην έκθεση του Ντιτρόιτ και από το 2013 στελέχη της εταιρίας δήλωναν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφέρουν στην αγορά ένα entry-level crossover που θα τοποθετηθεί κάτω από το Terrain.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της GMC, αλλά ο Mark Alger, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της GMC στον Καναδά, ξεκαθάρισε πως δεν ετοιμάζουν ένα τέτοιο μοντέλο, μιας και πήραν την απόφαση να εστιάσουν την προσοχή τους στα μεγάλα pickups και στα μεγάλα SUVs.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...

H GMC εισέρχεται στις αγορές της Κίνας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Η General Motors ανακοίνωσε ότι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των εταιριών του χαρτοφυλακίου της σε νέες αγορές, με την GMC να ετοιμάζεται να...