Ο James Glickenhaus επισκεύασε την καμμένη one-off Ferrari 512S Modulo

Σχετικά άρθρα

Το 2014 ο συλλέκτης James Glickenhaus, ιδρυτής της SCG (Scuderia James Glickenhaus) είχε προσθέσει ακόμη ένα αυτοκίνητο στο εκπληκτικό γκαράζ του. Πρόκειται για τη one-off Ferrari 512S Modulo που είχε σχεδιάσει ο Pininfarina το 1970 και την παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης. Αυτή βασίζεται πάνω στο σασί της 512S και φορά ένα νέο σφηνοειδές σώμα δημιουργίας Pininfarina.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της έγινε το 2018, ενώ πήρε μέρος και στο Concorso d’Eleganza at Villa d’Este του 2018. Μετά από την συγκεκριμένη εκδήλωση, ο Glickenhaus πήγε για βόλτα με το ιδιαίτερο ιταλικό του αυτοκίνητο στο Μονακό, αλλά δυστυχώς αυτό πήρε φωτιά. Το ενσωματωμένο σύστημα πυρόσβεσης του αυτοκινήτου λειτούργησε, σβήνοντας τις φλόγες, προτού αυτές προκαλέσουν μεγαλύτερες ζημιές, αλλά και πάλι η 512S Modulo είχε πάθει ζημιές.

Ο Glickenhaus, όμως, έδειξε για ακόμα μια φορά την περίσσια του αγάπη για το μοντέλο και το επιδιόρθωσε πλήρως, όντας έτοιμος για νέες βόλτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...