H Hyundai ετοίμασε ένα αγωνιστικό i30 Fastback N για το πρωτάθλημα Time Attack

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai γίνεται η πρώτη εταιρία με εργοστασιακή συμμετοχή στο πρωτάθλημα World Time Attack Challenge (WTAC), το οποίο ξεκινά το Σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου. Η κορεάτικη εταιρία θα συμμετάσχει με ένα κατάλληλα τροποποιημένο i30 Fastback N, στην κατηγορία Clubsprint.

Το αγωνιστικό έχει εξελιχθεί από την ομάδα της Hyundai Αυστραλίας, με τη βοήθεια της ομάδας High Performance από την Κορέα. Το αγωνιστικό φέρει μερικά μέρη από το i30 N Project C, όπως το carbon καπό και τους ελαφρύτερους τροχούς από κράμα αλουμινίου της OZ Racing.

Ο κινητήρας έχει αναβαθμιστεί από την κορεατική ομάδα του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της εταιρίας, η οποία τοποθέτησε ένα νέο turbo και νέο intercooler, ενώ παράλληλα έγινε επαναπρογραμματισμός της ECU. Τα “σωθικά” του κινητήρα παραμένουν ίδια με αυτά του αυτοκινήτου που μπορείς να αγοράσεις από μια αντιπροσωπεία της Hyundai.

Το αυτοκίνητο φοράει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο, που σχεδίασε ο Sammy Diasinos, πρώην αεροδυναμιστής της F1 από την Αυστραλία. Ο Diasinos έχει σχεδίασε το αεροδυναμικό πακέτο για τον νικητή του WTAC το 2018, την RP968 Porsche.

Περνώντας στο εσωτερικό, υπάρχουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα, καθώς έγινε προσπάθεια για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μείωση του βάρος, ενώ προφανώς δεν λείπει το roll cage.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...