Κλειστή για 8 μήνες η γέφυρα του Πηνειού στα Τέμπη

Σχετικά άρθρα

Από σήμερα μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2020, θα παραμείνει κλειστή η γέφυρα του Πηνειού στα Τέμπη στην Παλαιά Εθνική οδό, λόγω εργασιών για την ενίσχυση της γέφυρας.

Αναλυτικά, και σε ότι αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που από σήμερα τίθενται σε ισχύ έχει ανακοινωθεί από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ότι αποκλείεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της υφιστάμενης γέφυρας Πηνειού (χ/θ 11+950) επί της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, λόγω εκτέλεσης εργασιών ενίσχυσής της, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (21-10-2019) έως και την Τρίτη (30-06-2020).
Η κίνηση των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή θα αποκατασταθεί ως εξής:

Α/Κ Ευαγγελισμού – παράκαμψης και κυκλικού κόμβου

Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού.

Ι/Κ Τεμπών

Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού και τη δημιουργία παράκαμψης στην περιοχή αναστροφής των οχημάτων του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου.

Ι/Κ Ομολίου – οικισμού Περαταριάς

Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού, ενώ προβλέπεται και ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην περιοχή της γέφυρας Πηνειού με υποχρεωτική έξοδο των οχημάτων από την Π.Ε.Ο. μέσω του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου Ομολίου.

Από Τέμπη προς Λάρισα

Αντίστοιχα, η κίνηση προς Λάρισα θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Λάρισα του Η/Κ Ραψάνης, ενώ προβλέπεται ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην περιοχή της γέφυρας Πηνειού και η υποχρεωτική αναστροφή των οχημάτων της Π.Ε.Ο. με την κατασκευή προσωρινού κομβίδιου κυκλικής κίνησης.

Ι/Κ Πυργετού – Η/Κ Ραψάνης

Η κίνηση προς Λάρισα θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Λάρισα του Η/Κ Ραψάνης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...