Η Hyundai πάει στη SEMA το Veloster N Performance Concept

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι στο περίπτερο της στη SEMA, που ανοίγει τις πύλες της την ερχόμενη Πέμπτη, θα έχει το Veloster N Performance Concept. Αυτό αποτελεί ένα showcar, που δείχνει όλα τα N Performance αξεσουάρ που θα μπορεί κάποιος να τοποθετήσει στο Veloster N.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο φορά 45 νέα μέρη και ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν ελαφριές σφυρήλατες 19άρες ζάντες της OZ, μεγάλα φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και δίσκους 381 χλστ. και τετραπίστες πίσω με δίσκους 360 χλστ.. Ακόμα, φορά ελαστικά Pirelli P-Zero Corsa, coil-over αμορτισέρ της Extreme Racing με ελατήρια της H&R, εμπρός και πίσω αντιστρεπτικές της Daewon Steel, carbon bodykit αποτελούμενο από 11 μέρη, με το πρωτότυπο να είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα, έχοντας πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Στο εσωτερικό συναντάμε Alcantara επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, bucket καθίσματα, όπως νέο τιμόνι και νέα πεντάλ. Λόγω της εκτενής χρήσης του carbon, το βάρος του πρωτότυπου Veloster N έχει μειωθεί κατά 30 κιλά σε σχέση με το Veloster N παραγωγής.

Μηχανικά, ο 2,0-λιτρος turbo κινητήρας δεν φέρει βελτιώσεις και αποδίδει 275 άλογα με 378 Nm ροπής, ενώ έχει τοποθετηθεί εξάτμιση της Capriso.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...