Η PSA θα επαναπατρίσει του υπαλλήλους της από την Wuhan της Κίνας, λόγω κορωνοϊού

Σχετικά άρθρα

Η κοινοπραξία της PSA με την Dongfeng Motor στην Κίνα λειτουργούν ένα εργοστάσιο στην πόλη Wuhan, εκεί που όπως ξέρεις βρίσκεται η εστία της επιδημίας του κοροναϊού, κρούσματα του οποίου έχουν εντοπιστεί -εκτός της Κίνας- σε Ευρώπη και Αμερική.

Για το λόγο αυτό, η γαλλική εταιρία αποφάσισε να επαναπατρίσει τους υπαλλήλους της και τις οικογένειές τους. Η ανακοίνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας αναφέρει ότι θα απομακρυνθούν συνολικά 38 άνθρωποι, σε συνεργασία με τις κινεζικές αρχές και το γενικό προξενείο της Γαλλίας.

Όλοι τους θα παραμείνουν για ένα διάστημα σε καραντίνα στο Ganjiang, προτού να μπορέσουν να επιστρέψουν πίσω στις χώρες καταγωγής τους.

Η Κίνα κάνει τα πάντα για να μην εξαπλωθεί ο κοροναϊός, και από σήμερα μπαίνει στην απομόνωση, αφού απαγορεύονται τα ομαδικά ταξίδια εντός και εκτός χώρας.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...