Επίσημο: Η Hummer επιστρέφει! GMC Hummer EV, ηλεκτρικό pickup με 1.000 άλογα

Σχετικά άρθρα

Εδώ και καιρό διαβάζουμε φήμες πως η GM θα επαναφέρει στην αγορά το όνομα Hummer, το οποίο θα χρησιμοποιείται σε ηλεκτρικά μοντέλα. Σήμερα η GM το ανακοίνωσε επίσημα, με το GMC Hummer EV να είναι ένα ηλεκτρικό pickup 1.000 ίππων με 15.592 Nm ροπής, που θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό pickup της GM, με την παραγωγή του να γίνεται στο εργοστάσιο Detroit-Hamtramck της GM, στο οποίο η εταιρία θα επενδύσει 3 δισ. δολάρια, προκειμένου να μπορεί να κατασκευάζει ηλεκτρικά pickups, ηλεκτρικά βανάκια και μπαταρίες.

Το ηλεκτρικό GMC Hummer EV θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Μαΐου του 2020 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά το φθινόπωρο του 2021, με κόστος κοντά στις 90.000 δολάρια.

Η GM θα προβάλλει σχετική διαφήμιση κατά την διάρκεια του φετινού Super Bowl, που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου, στην οποία πρωταγωνιστής θα είναι ο αστέρας του NBA, LeBron James.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...