Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Σχετικά άρθρα

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό σύμπλεγμα ουρανοξυστών μιας και πλέον οι ανάγκες της για γραφεία είναι μικρότερες. Η GM αγόρασε το Renaissance Centre το 1996 και έχει επενδύσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε αυτό όλα αυτά τα χρόνια.

Η GM ανακοίνωσε πως το 2025 θα μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στο στο νέο συγκρότημα Hudson, αλλά θα συνεχίσει να κατέχει το Renaissance Centre, που μαζί με την εταιρία ακινήτων Bedrock, την πόλη του Ντιτρόιτ και την κομητεία Wayne θα αναπτύξουν εκ νέου το σύμπλεγμα των πύργων που κυριαρχούν στον ορίζοντα του Ντιτρόιτ.

Η GM θα είναι ο ενοικιαστής του Hudson’s Detroit, το οποίο είναι χτισμένο στην τοποθεσία του πρώην πολυκαταστήματος JL Hudson. Αυτή θα είναι η τέταρτη έδρα της GM στο Ντιτρόιτ. Η τοποθεσία βρίσκεται στη λεωφόρο Woodward, όπου η GM ίδρυσε τα πρώτα της κεντρικά γραφεία το 1911.

Η GM θα συνάψει 15ετή μίσθωση για τους τελευταίους ορόφους γραφείων στο συγκρότημα Hudson, μαζί με χώρο στο ισόγειο όπου θα παρουσιάζει τα αυτοκίνητά της και θα διοργανώνει άλλες δημόσιες δραστηριότητες. Το Hudson’s Detroit διαθέτει μεταξύ άλλων καταστήματα λιανικής στο ισόγειο, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο, πλατεία, πάρκινγκ και μεγάλους χώρους εκδηλώσεων. Αποτελείται από ένα 12όροφο κτίριο γραφείων, ένα ξενοδοχείο 45 ορόφων και έναν πύργο διαμερισμάτων, όλα με εκπληκτική θέα.

Είμαστε περήφανοι που παραμένουμε στην πόλη του Ντιτρόιτ σε ένα σύγχρονο κτίριο γραφείων που ταιριάζει στις εξελισσόμενες ανάγκες του εργατικού δυναμικού μας, ακριβώς στην καρδιά του κέντρου της πόλης.

Τα νέα μας κεντρικά γραφεία θα παρέχουν χώρους συνεργασίας για τις ομάδες μας, γραφεία στελεχών και χώρο προβολής για τα οχήματά μας.

Ο Dan Gilbert και η Bedrock έχουν κάνει τόσα πολλά για να κάνουν το κέντρο του Ντιτρόιτ ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε, να εργαστείτε και να επισκεφθείτε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε σημαντικό μέρος του ιστορικού έργου του Hudson και επίσης ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί τους για να εξερευνήσουμε νέες ιδέες και ευκαιρίες για την τοποθεσία του Renaissance Center και την όχθη του ποταμού,

δήλωσε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της GM Mary Barra.

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η General Motors είναι συνώνυμη με την πόλη του Ντιτρόιτ και τους καλωσορίζουμε θερμά στο Hudson’s καθώς συνεχίζουν να οδηγούν το μέλλον της καινοτομίας και της κινητικότητας.

Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν καλύτερο οργανισμό που θα βοηθήσει στον καθορισμό της νέας κληρονομιάς του Hudson, καθώς η General Motors συνεχίζει να διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος κινείται απευθείας από τη λεωφόρο Woodward στο κέντρο του Ντιτρόιτ,

δήλωσε ο Dan Gilbert, πρόεδρος και ιδρυτής της Bedrock.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...