Ακυρώνεται η έκθεση του Ντιτρόιτ του 2024. Επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2025

Σχετικά άρθρα

Δεν πέτυχε το πείραμα διεξαγωγής της έκθεσης του Ντιτρόιτ τον Σεπτέμβριο και οι διοργανωτές της αποφάσισαν να ακυρώσουν τη φετινή έκθεση, ώστε το 2025 η έκθεση να διεξαχθεί τον Ιανουάριο, όπως συνέβαινε για πολλά χρόνια.

Το 2018 οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει πως η έκθεση το 2020 θα διεξαγόταν τον Ιούνιο και όχι τον Ιανουάριο, αλλά εκείνη τη χρονιά ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας Covid-19, ενώ για τον ίδιο λόγο ακυρώθηκε και το 2021.

Το 2022 και το 2023 η έκθεση έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο, αλλά η συμμετοχή των αυτοκινητοβιομηχανιών και του κοινού δεν ήταν η αναμενόμενη. Έτσι οι διοργανωτές πήραν την απόφαση η έκθεση να επιστρέψει στις ρίζες της και να διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2025. Όπως είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της έκθεσης, Rod Alberts:

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή έκθεση αυτοκινήτου και να αναδείξουμε τη σπουδαία πόλη και τη βιομηχανία μας. Μετά από συζητήσεις με πολλούς εταίρους, πιστεύουμε ότι μια ημερομηνία μέσα στον Ιανουάριο έχει απολύτως νόημα.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αυτή η απόφαση αντικατοπτρίζει τις προσπάθειές μας να συνεχίσουμε να επαναλαμβάνουμε την έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ παρακολουθώντας αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, να ενθουσιάσει τους ανθρώπους με τα αυτοκίνητα.

Η έκθεση έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 10 Ιανουαρίου του 2025.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τον Σεπτέμβριο το ανανεωμένο Ford F-150

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του Σεπτέμβρη, η Ford θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του F-150. Αυτό αποκάλυψε ο CEO της Ford, Jim...

Η έκθεση του Detroit επιστρέφει τον Σεπτέμβριο του 2022, μετά από τρία χρόνια απουσίας

Παραδοσιακά η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής (NAIAS) πραγματοποιούταν κάθε δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου στο Detroit. Μετά την διοργάνωση του 2019, οι διοργανωτές...