Onboard video του George Russell από το shakedown της Williams FW43

Σχετικά άρθρα

H Williams F1 Team παρουσίασε χθες το νέο της μονοθέσιο, με το οποίο ελπίζει ότι ο George Russell και ο Nicholas Latifi θα την ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση που τερμάτισε την περασμένη χρονιά. Αύριο ξεκινούν οι επίσημες χειμερινές δοκιμές της Formula 1 στην πίστα της Βαρκελώνης, με την βρετανική ομάδα να βρίσκεται σε αυτήν από την περασμένη Κυριακή.

Έτσι, μετά τα ψηφιακά αποκαλυπτήρια της FW43, ο Russell έκανε το shakedown του μονοθεσίου στην ισπανική πίστα, γράφοντας 100 χλμ. με ελαστικά επίδειξης, όπως ορίζουν οι κανονισμοί της FIA. Ο λόγος ήταν για να ελέγξει η ομάδα και ο νεαρός Βρετανός, ότι όλα τα συστήματα του μονοθέσιου λειτουργούν όπως πρέπει, έτσι ώστε η ομάδα να αρχίσει αύριο να γράφει ασταμάτητα γύρους για να συλλέξει πολύτιμα δεδομένα.

Για να τα καταφέρει, η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά στο τεχνικό κομμάτι, καθώς ο Dave Worner ήρθε από την Red Bull για να αναλάβει το ρόλο του Chief Designer, ενώ ο Jonathan Carter εντάσσεται στην Williams από τη Renault, ως ο νέος αναπληρωτής επικεφαλής σχεδιαστής και επικεφαλής του σχεδιασμού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...