Στο El Paso του Τέξας των ΗΠΑ, τρεις έφηβοι ανέβηκαν πάνω στο καπό μιας Ferrari California για να βγάλουν μια φωτογραφία, αλλά η πράξη τους προκάλεσε ζημιές $6.000 στο ιταλικό αυτοκίνητο, ποσό που θα το πληρώσουν οι γονείς τους.

Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με την Ferrari να ανήκει στον Richard Streep, ο οποίος δήλωσε πως είχε παρκάρει την California του στο σπίτι των γονιών του το περασμένο βράδυ και το πρωί, τον ενημέρωσαν πως πάνω της βρέθηκαν τρεις νεαροί και έβγαζαν φωτογραφίες.

Ο Streep ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ ανέβασε στα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες από τις ζημιές (βαθουλώματα και γρατσουνιές), που προκάλεσαν στην Ferrari του οι ανήλικοι.

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και κάποιος του έστειλε τα προφίλ των νεαρών στο Instagram, που είχαν ανεβάσει μια φωτογραφία τους, με τους ίδιους να βρίσκονται πάνω στο καπό.

Ο Streep έδωσε τα στοιχεία στις αρχές, οι οποίες ειδοποίησαν τους γονείς τους, που όχι μόνο ζήτησαν συγνώμη για την πράξη των παιδιών τους, αλλά θα πληρώσουν και για την επισκευή του αυτοκινήτου.