Μια GLC πήρε φωτιά χθες στις 04:50 το πρωί, και ενώ αυτή βρισκόταν στην έκθεση μιας αντιπροσωπείας της Mercedes στην Βοστώνη των Η.Π.Α. Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Τμήμα της περιοχής Lynnfield, την φωτιά είδε πρώτος ένας φύλακας, ο οποίος έκανε τυπικό έλεγχο στην αντιπροσωπεία. Αυτός ανέφερε άμεσα το περιστατικό στην πυροσβεστική, η οποία ανταποκρίθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Κατά την άφιξή τους, οι πυροσβέστες έσπασαν τη τζαμαρία του εκθεσιακού χώρο, από τον οποίο έβγαινε πυκνός καπνός. Η Πυροσβεστική αναφέρει ότι υπήρχε τόση ποσότητα καπνού, που υπήρχε μηδενική ορατότητα και έπρεπε να κάνουν χρήση κάμερας θερμικής απεικόνισης για να βρουν την πηγή της φωτιάς.

Δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, του μεγέθους του κτιρίου και του αριθμού των οχημάτων στην αντιπροσωπεία, η πρώτη μονάδα πυροσβεστών που έφτασε στο σημείο κάλεσαν για ενισχύσεις. Έτσι, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά μετά την πρώτη κλήση.

Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά είναι ακόμα άγνωστα, με τις αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, αλλά αναφέρουν ότι δεν βρήκαν κάτι ύποπτο. Ο υπεύθυνος του πυροσβεστικού τμήματος της περιοχής Lynnfield, Glenn Davis, είπε ότι η αντιπροσωπεία διέθετε σύστημα πυρόσβεσης και αυτό δούλεψε όπως έπρεπε και περιόρισε την εξάπλωση της φωτιάς, ενώ ο επικεφαλής σημείωσε ότι αν δεν υπήρχε θα είχαν καταστραφεί και τα 12 οχήματα του κτιρίου.