Χωρίς κινητήρες diesel το νέο Nissan Qashqai

Σχετικά άρθρα

H Nissan τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Qashqai. Σχεδιαστικά, η τρίτη γενιά του crossover θα αντλεί στοιχεία από το IMQ Concept, με βρετανικά δημοσιεύματα να θέλουν το μοντέλο να μην προσφέρεται με κινητήρες πετρελαίου, μιας και η ιαπωνική εταιρία θέλοντας να μειώσει τις εκπομπές CO2 του, θα το εξοπλίζει με δύο υβριδικά σύνολα.

Πρόκειται για το e-Power της Nissan αλλά και το plug-in υβριδικό σύνολο της Mitsubishi, με την Nissan να εξοπλίζει το νέο Qashqai με περισσότερα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, ενώ δεν θα αυξήσει τις διαστάσεις του, διατηρώντας το μήκος του στα 4,4 μέτρα.

Το νέο Qashqai θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-C/D που χρησιμοποιεί και η τωρινή γενιά, αλλά αυτή θα αναβαθμιστεί, με την Nissan να το εξοπλίζεται και με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot.

Το νέο Qashqai δεν θα προσφέρεται ως αμιγώς ηλεκτρικό, αφού η Nissan θα φέρει στην αγορά ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Ariya concept.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...