Λίγες ημέρες μετά τη διαρροή δύο φωτογραφιών που μας έδειχναν τη νέα Σειρά 4, πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησε ένα video με ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της δεύτερης γενιάς του μοντέλου, που μας δείχνει ξεκάθαρα τον σχεδιασμό του εμπρός τμήματος.

Από αυτό παρατηρούμε ότι η BMW επέλεξε να περάσει στην παραγωγή την τεράστια μάσκα που είδαμε στο Concept 4, το πρωτότυπο της νέας Σειράς 4, που παρουσιάστηκε πέρσι στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

1

Η μούρη του μεσαίου coupe μοντέλου κυριαρχείται από τη μεγάλη εμπρός μάσκα, με το το πλαίσιο της πινακίδας κυκλοφορίας να βρίσκεται στη μέση αυτής. Τα “νεφρά” φαίνονται ενωμένα στο μεσαίο τμήμα τους, κάτι που κάνει τη μάσκα να μοιάζει σαν ένα γιγαντιαίο στοιχείο.

2

Το αυτοκίνητο φαίνεται να φορά το M Performance πακέτο, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα βλέπουμε την M440i ή την M440d. Από το video βλέπουμε πως η νέα 4άρα φέρει νέα φωτιστικά σώματα, διαφορετικά από αυτά της Σειράς 3, κάνοντας πιο διακριτές τις διαφορές των δύο μοντέλων, ενώ στο πίσω μέρος φαίνονται τα λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία διαφέρουν από αυτά της sedan έκδοση.