Η BMW παρουσιάζει το Concept 4, το πρωτότυπο της νέας Σειράς 4 που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019 και φυσικά αυτό που ξεχωρίζει στον σχεδιασμό του πρωτότυπο, είναι χωρίς καμία αμφιβολία η τεράστια γρίλια.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, η μεγάλη, κάθετα τοποθετημένη γρίλια “ταιριάζει απρόσκοπτα τόσο στις αναλογίες του μπροστινού μέρος όσο και στο περίφημο παρελθόν της BMW, όπως οι γρίλιες των BMW 328 και η BMW 3.0 CSi”.

O Domagoj Dukec, επικεφαλής σχεδιασμού της BMW είπε:

Η γρίλια υπήρξε ανέκαθεν χαρακτηριστικό των αυτοκινήτων της BMW και το BMW Concept 4 παρουσιάζει μια σίγουρη και αριστοκρατική αφοσίωση σε αυτό το εμβληματικό χαρακτηριστικό. Ταυτόχρονα, το BMW Concept 4 προσφέρει μια ματιά στο πως θα μοιάζει το εκφραστικό πρόσωπο της νέας Σειράς 4.

Εκτός από τη γρίλια, το μοντέλο διαθέτει λεπτούς λέιζερ προβολείς, μεγάλες εισαγωγές αέρα, λεπτούς πλαγινούς καθρέπτες, ζάντες 21″, διπλές απολήξεις εξατμίσεων και LED πίσω φώτα.

Bonus! Κυκλοφόρησαν ήδη ορισμένες renderings φωτογραφίες από το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα M4 Convertible, βασιζόμενη στο πρωτότυπο.