Ραγδαία αύξηση των κλοπών καταλυτών στην Ολλανδία

Σχετικά άρθρα

Συμμορίες από την ανατολικοευρωπαϊκές χώρες συρρέουν στην Ολλανδία με σκοπό την κλοπή καταλυτών αυτοκινήτων. Τους τελευταίους πέντε μήνες έχει σημειωθεί ραγδαία αύξηση, καθώς υπάρχουν πάνω από 800 περιστατικά, εκ των οποίων τα 260 είναι από 1η Φεβρουαρίου μέχρι 15 Μαρτίου του 2020.

Την περασμένη Δεύτερα, μια συμμορία από τέσσερις υπηκόους Βουλγαρίας συνελήφθησαν στην πόλη Zwolle, και στο αυτοκίνητο τους βρέθηκαν δεκάδες καταλυτικούς μετατροπείς. Οι κλέφτες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους καταλύτες των υβριδικών αυτοκινήτων, όπως τα Toyota Prius, Honda Civic και Jazz, με τον καθένα να πωλείται από €50 έως €100.

Δες ακόμα

Δες πως λειτουργεί ένας καταλύτης

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ολλανδίας, το φαινόμενο αυτό συμβαίνει επίσης στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, τη Σουηδία, τη Δανία, την Πολωνία και τη Γαλλία.

Διάβασε επίσης

Έλλειψη παλλαδίου και ροδίου που χρησιμοποιούνται στους καταλύτες οδηγεί σε αύξηση των τιμών τους

ΠηγήDe Telegraaf

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...